Tony Cetinski o Danu najbolje domaće glazbe: “Svi nominirani mogu biti sretni”

Piše: - 14/01/2019

Trebalo je proći šest godina da Tony Cetinski izbaci novi album ‘Kao u snu’. I onda se to konačno dogodilo prošle godine… Kako su ga obožavatelji prihvatili, najbolje govori činjenica da se među trideset najboljih pjesama 2018. nalaze čak dvije: ‘General bez činova’ i naslovna ‘Kao u snu’.

“Velika mi je čast biti nominiran pogotovo kad je u pitanju ovaj album koji mi je možda najbitniji u karijeri jer sam osobno odgovoran za sve njegove uspjehe ili neuspjehe.”

U međuvremenu je Tony izbacivao singlove pa je tako ‘Laku noć’ i prošle godine bila među deset najboljih.

Nova godina; novi izazovi…. Tony kaže: “Svi koji su nominirani imaju svoje mjesto; nadam se da je tako i kod publike. Tko će pobijediti sad nije toliko važno. Naravno da je lijepo i pobjeđivati… Ali, svaka pjesma ima svoj razlog zašto je tu i svaki izvođač koji je u Top 30 može biti ponosan i sretan s učinjenim. Tko god pobijedi; sigurno je zaslužio jer jaka je konkurencija i jake su pjesme; mogu reći da je prošla godina bila jako plodna.”

Pokaži nam tko je tvoj favorit. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

 

 

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]