Massimo: “Otkako sam uzeo konce života u svoje ruke, događaju se uspjesi!”

Piše: - 12/01/2019

‘Ostani tu’, ‘Neka ti plove brodovi’… To su Massimove pjesme koje su dosad bile u konkurenciji za pjesmu godine Narodnog. Ove godine pjevač je svoje uspjehe zaokružio s još dva singla – ‘Ne ostavljaj me tu’ i duetom s Vatrom, ‘Nama se nikud ne žuri’.

S obzirom na tu činjenicu, možemo reći da je Massimo već navikao da ga slušatelji odabiru kao svojeg favorita za Dan najbolje domaće glazbe, ali i dalje ga takve vijesti vesele…

“Otkako sam uzeo konce svojeg života u svoje ruke, ipak se nižu neki uspjesi, događaju se neke pjesme i nikad se ne prestaje raditi. I onda se dogodi da to rezultira sa dvije pjesme koje su meni vrlo drage na jednoj top listi koja je vrlo relevantna, listi Narodnog.”

Massimu je vrlo teško odabrati favorita između svojih singlova, ali i pjesama svojih kolega koje su nominirane za ulazak u Top 10. “Prema svakome od mojih kolega imam veliki respekt i kome god da se dogodi, ja ću biti sretan.”

Ti možeš odabrati svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

 

 

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]