Klapa Rišpet: “Veliki nam je gušt što smo opet nominirani”

Piše: - 14/01/2019

Brza  i vesela ‘Šta mi ljube ‘oćeš kazat’ klape Rišpet osvojila nas je na prvu; i s lakoćom se plasirala među deset najboljih na prošlogodišnjem Danu najbolje domaće glazbe.

Svoj status ekipa je potvrdila i ove godine. Njihov duet s Doris Dragović ‘Jedina jubav moga života’ opet je u samom vrhu – među trideset najboljih.

Prva reakcija Pere Kozomare govori sve : “Osjećaj je stvarno super, stvarno sam ugodno iznenađen i stvarno mi je veliki gušt.”

“Generalno smo počašćeni što je Doris pristala snimiti pjesmu s nama. Bez obzira na naše dugogodišnje prijateljstvo i suradnju; kada mi je rekla da želi snimiti duet s nama i da smo joj super i da joj se sviđaju moje pisme, srce mi je bilo stvarno veliko ko kuća. Doris je Doris i ja je stvarno smatram  jednom od najvećih hrvatskih diva. I svaki put kad žena piva ja se naježim, ali doista svaki put.”

Pokaži nam tko je tvoj favorit. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]