Tomislav Bralić i Intrade ne mogu kriti ljubav

Piše: - 12/11/2018

Stigla je još jedna pjesma Bralića i Klape Intrade koja će se iz sveg glasa pjevati u prosincu u Arenama u Zagrebu i Splitu. ‘Ne mogu jubav krit’ nova je pjesma iz radionice najpopularnijih Bibinjaca…

I spot bi ti, kad ga pogledaš, mogao biti poznat. U njemu su korišteni najpoznatiji simboli iz knjige našeg djetinjstva ‘Malog princa’.

“Snimalo se kod Večke kule koja daje dodatnu mistiku cijeloj priči, a sve u spotu ima svoje dublje značenje. Poput kutije sa stvarima koje dječak koji je glavni lik baca, u toj kutijici se nalaze sve stvari zbog kojih se ljudi odvajaju od svojih voljenih: penkala koja predstavlja ambicije, kovanica koja je novac, dok šibice simboliziraju predanost. Na kraju spota se prikazuje i ruža koja je također podsjetnik na priču o Malom princu.”, rekli su iz Klape o ideji za novi spot.

Novi singl uskoro ćeš moći čuti i u programu Narodnog, a dok čekaš, podsjećamo te na gostovanje klape u našem ‘Living Room Acousticu’ prije dva tjedna.

Inače, Tomislava Bralića i Klapu Intrade možeš uloviti na velikim koncertima 1. prosinca u Areni Zagreb i 7. prosinca u Spaladium Areni.

(foto: Tomislav Bralić & Klapa Intrade/Official Facebook)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]