Stjepan Lach: “Nisam mogao zaspati kad sam čuo za nominaciju!”

Piše: - 12/01/2019

Tri singla izbacio je prošle godine mladi Stjepan Lach i punom parom krenuo u osvajanje glazbene scene. Jedan od te tri, ‘Prava razlika’, osvojio je i srca slušatelja Narodnog te se bori za titulu najbolje pjesme u 2018.

Stjepan nam je otkrio kako nominaciju za Dan najbolje domaće glazbe nije očekivao, ali priznaje kako se potajno nadao.

“Taman sam mislio leć’ spavat’ i onda nisam mogao zaspat’. Prijatelj mi je javio za nominaciju, oduševljen sam i zahvalan, ne znam što bih rekao, stvarno. Samim time što sam svrstan u to jedno društvo s već etabliranim imenima kao što su Tony, Nina, Grašo, Rozga… I eto, nekoliko nas mladih, stvarno daje potvrdu da ljudi vole to što radim i da im se sviđa. I da moram, naravno, dalje raditi!”

Mladom pjevaču ‘Prava razlika’ iznimno je draga pjesma, za koju kaže da baš nosi njegov “Lach potpis”. Na pitanje ima li drugog favorita s liste, brzo odgovara kako je to definitivno Gibonnijeva ‘Nisi više moja bol’: “Ja sam bio jedan od onih koji ju je znao čim je izašao album, a ne tek kad se snimio spot. Stvarno… Gibo. Nemam što reć’.”

Pokaži nam tko je tvoj favorit. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]