Domenica i Kedžo: duet u konkurenciji za pjesmu godine Narodnog

Piše: - 11/01/2019

Disneyevi crtići prva su asocijacija mnogih koji su čuli duet Domenice i Kedže, ‘Mi protiv nas’. Tako ga je opisala njihova kolegica Mia Dimšić, ali i naš Marko Bratoš iz ‘385 showa’. Pjesma se očito sviđa i slušateljima koji su ocijenili: “Da, zaslužuje biti u 30 najboljih pjesama iz 2018. godine.”

‘Mi protiv nas’ posebna je i u jednom neglazbenom smislu. I Domenica i Kedžo ističu kako ih je ova pjesma povezala i privatno…

“Neopisivo sam sretna i ponosna što je naša pjesma ušla u izbor za najbolju pjesmu 2018. Osim što je to moja prva suradnja i prvi duet, nešto možda najvažnije je da mi je donijela veliko prijateljstvo s Damirom Kedžom”, objasnila nam je pjevačica kad smo je pitali što za nju znači ova pjesma.

I Kedžo razmišlja slično: “Zbilja sam presretan, pogotovo zbog toga što sam s Domenicom u cijeloj priči, koju jako volim i koja mi je postala kao član obitelji. Samim time prilika da pjevam s njom i da se opet nađemo na Danu najbolje domaće glazbe, automatski me veseli.”

Kedžo je inače i prošle godine sa singlom ‘Ljubavi moja’ ušao u Top 10 najboljih pjesama, a nada se da će i ove godine imati priliku stati na pozornicu 30. siječnja.

“Naravno, neće bti lako jer od ovih 30 pjesama, ja imam barem 15 koje mi se jako sviđaju tako da ja da sam publika, ja ne bih znao što ću. Ali nadam se da će sreća biti na našoj strani.”

Kad je u pitanju konkurencija, Kedžo ističe da je njegov favorit ‘Rekao si’ Nine Badrić: “Raspametio sam se kad sam čuo tu pjesmu!”

I ti nam možeš reći koja pjesma je tvoj favorit. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]