Sjećanje na Olivera: prijenos uživo na narodnom, evo što kažu Nina i Grašo

Piše: - 28/07/2020

Trag u beskraju‘ koncert je koji će se drugu godinu zaredom održati u Vela Luci na godišnjicu smrti velikog Olivera Dragojevića. Koncert će uživo prenositi narodni, u srijedu s početkom u 21:30h.

Na koncertu, koji će se održati na pijaci ispred župne crkve, nastupit će Petar Grašo, Nina Badrić, Petar Dragojević, ‘Dupini‘ i gudački orkestar pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog i Ante Gele kao glazbenog producenta.

 

View this post on Instagram

 

Zauvik si tu 🤍 #Oliver #oliverdragojevic Cijeli dan samo Oliver na narodnom.

A post shared by narodni (@narodni.official) on

“Ovo je moj prvi nastup nakon 5 mjeseci nenastupanja i to baš u Veloj Luci Oliveru u čast. Jako sam radosna i počašćena što ću biti tamo. Ipak je to Oliverov dom, tamo je sve njegovo, obitelj, prijatelji, ulice… Tamo su ljudi koji su bili najveći dio njegovog života. Sigurna sam da ćemo napraviti prekrasnu noć našem Oliveru u spomen, kojega smo svi toliko obožavali” – rekla je Nina Badrić.

Emotivan je bio i Petar Grašo prisjećajući se Olivera. “Oliver nam svima jako fali, jer je njegov gubitak u svakom smislu nenadoknadiv. Uvijek će nam nedostajati sa svojim šarmom, sa svojom pojavom i sa svojim glasom. Međutim, uz osjećaj tuge, u meni se istovremeno miješaju i osjećaji sreće, ponosa i velike radosti, jer ćemo samo nekoliko stotina metara od njegove kuće moći raditi ono što je on najviše volio, a to je pjevati, sjediti za klavirom i uživati u muzici i uživati u životu. Izuzetno sam sretan što sam dio ekipe koja će ove godine biti na večeri posvećenoj Oliveru. I nadam se ću biti još puno, puno puta” – kazao je Grašo.

“Za mene je velika čast biti dio te priče. Meni nije to samo koncert, to je puno uspomena, cijelo djetinjstvo, ljetovanja, zezancije, tuge i sriće… jednostavno me sve veže za ovaj koncert koji će, siguran sam, biti prepun emocija iz pjesme u pjesmu…” – izjavio je Petar Dragojević.

Niti nakon dvije godine nisam svjestan da Oliver više nije s nama, ali kad dođem u Velu Luku postanem svjestan te tužne i surove stvarnosti. Drago mi je vidit Vesnu, dicu i drage kolege glazbenike i ponovo zasvirat pisme koje smo bezbroj puta svirali sa našim Oliverom. Za mene su to ipak najtužniji dani u godini” – rekao je Goran Franić iz grupe ‘Dupini‘ koji su više od dvadeset godina bili Oliverov prateći bend.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]