Mladi o Oliveru: “Oliver je najveći pjevač kojeg je Hrvatska ikad imala!”

Piše: - 28/07/2020

Koncert ‘Trag u beskraju‘ u sjećanje na Olivera Dragojevića, narodni će uživo prenositi u srijedu 29. srpnja u 21:30 sati.

Večer kasnije, u Vela Luci, na istom mjestu održat će se večer pod nazivom ‘Evo mene među moje‘. Tu večer će Oliverove pjesme pjevati Mia Dimšić, Marko Kutlić, Jure Brkljača, Matija Cvek, Alen Đuras, Nela Đinđić, Vinko Ćemeraš, Dino Jelusić, Iva Ajduković, Albina Grčić, Uršula Najev, Dino Petrić, Sabrina Hebiri, Josip Palmeta, Petra Roško i Petra Oreč.

Nastupati na bilo kakvom događaju posvećenom Oliveru je velika čast, a pogotovo kad je riječ o koncertu u Veloj Luci, tamo gdje je sve počelo. Nije nimalo zahvalno pjevati njegove pjesme, ali sigurna sam da govorim i u ime svih ostalih izvođača kad kažem da se na to ne trebamo ni fokusirati. Trebamo biti zahvalni što imamo priliku biti tamo, pjevati iz srca, družiti se jer nas je baš takvim stvarima naš veliku uzor uvijek i pokušavao naučiti“ – izjavila je Mia Dimšić.

Marko Kutlić kaže da je jako radostan što će nastupiti u Vela Luci na ovom koncertu. „Oliver Dragojević je najveći pjevač kojeg je imala Hrvatska, ako ne i svijet. Vjerujem da će i on zapjevati i guštati s nama kad nas bude slušao gore na nebeskim proplancima.

Poseban koncert, posebno iskustvo, ogromna čast i odgovornost. Jer pjevamo u čast najvećem, pjevamo bezvremenske pjesme, bezvremenskih autora. Što drugo reći, nego jako se veselim“ – rekao je Matija Cvek.

Jure Brkljača vjeruje da će večer u čast Oliveru biti nezaboravna: „Puno sam toga lipoga čuo o Vela Luci pa se radujem nastupiti prvi puta tamo. Mislim da će biti lipo jer pivamo Oliverove pisme, a to svi vole.

Ovo je izvanredna prilika da svojom izvedbom odam počast velikanu hrvatske glazbe, koji je toliko duše i emocije unosio u svoje nastupe“ – rekao je Alen Đuras, a Antonela Đinđić kaže da zna da će večer biti čarobna. „Sve što ima veze s Oliverom za mene je čarobno. Od svih ljudi koji sudjeluju u ovom koncertu do publike koja će doći slušati… Sve nas veže ista ljubav, neka tajna veza, to svjetlo koje nam je Oliver unio u živote i ostavio da ga nosimo sa sobom“ – izjavila je Nela.

Teško mi je riječima opisati šta mi znači to što ću nastupati na koncertu za Olivera. Jedva čekam taj trenutak kada ću moći pokazati kroz njegove pjesme koliko mi to zapravo znači“ – kaže pobjednik ‘The Voicea’ Vinko Ćemeraš.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]