CIJELI DAN na narodnom – SAMO OLIVER

Piše: - 29/07/2020

Dvije su godine prošle od odlaska Olivera i veličanstvenog ispraćaja sa splitske Rive na njegovo posljednje putovanje. Hrvatska je tada ispratila čovjeka čija je glazba obilježila živote mnogih.

 

View this post on Instagram

 

Zauvik si tu 🤍 #Oliver #oliverdragojevic Cijeli dan samo Oliver na narodnom.

A post shared by narodni (@narodni.official) on

Tada je narodni neprekidno, puna četiri dana, svirao samo njegove pjesme. Svake godine, njemu posvećujemo cijeli dan. Tako i danas, cijeli dan sviramo samo Oliverove pjesme.

Već dvije godine na našem glazbenom kanalu ‘Ne pitaj, samo sviraj’ (na narodni.hr ili mobilnoj aplikaciji narodnog) od 0 do 24 sata neprekidno 365 dana u godini možeš uvijek slušati samo Olivera. Toliko je svima nama značio i znači Oliver Dragojević.


Na drugu godišnjicu smrti, u njegovoj voljenoj Veloj Luci održat će se koncert ‘Trag u beskraju‘ koji će live prenositi samo jedan radio – narodni. To je koncert koji svi želimo čuti, koji se ne propušta i zato je narodni osigurao prijenos uživo.

Večer nabijenu emocijama i sjećanjima, a koja počinje u 21:30 sati, svojim će nastupima uveličati Petar Grašo, Nina Badrić, Petar Dragojević i Oliverovi ‘Dupini, Ante Gelo koji je i glazbeni producent, a uz pratnju gudačkog orkestra pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog.

Na maloj pijaci ispred župne crkve opet će odjekivati pjesme koje su mnogima od nas obilježile živote, uz koje smo plakali i smijali se. Uz narodni uvijek možeš pratiti Oliverov neizbrisiv trag u beskraju.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]