Pravila igre: “U petak smo uživo na Narodnom”

Piše: - 19/09/2018

Dečkima iz Pravila Igre stvari dobro stoje, baš kako kaže i naslov njihovog drugog studijskog albuma kojega su objavili ovog lipnja!

Preko 11 koncerata održali su ovi mladi dečki i pokazali kako kvalitetna glazba ima svijetlu budućnost. Koncertom na 53. Vinkovačkim jesenima Pravila Igre završila su ljetnu koncertnu turneju, koja je započela velikim open air koncertom u Velikoj Gorici i nastavila se dalje diljem cijele zemlje.

Pjevalo se od Lepoglave do Biograda, Sinja, Rogoznice, Slavonskog broda, Marije Bistrice i istarskog Peroja. Tisuće ljudi na gradskim trgovima uživalo je, pjevalo i plesalo na koncertima ovih talentiranih dečki.

“ Sretni smo do neba i nazad. Zahvalni što radimo ono što najviše volimo i dobro nam ide”– kažu nam dečki i dodaju- “Sad smo već ozbiljan bend s dva albuma , netom prije ljeta izašao je naš drugi album “Kako nam stvari stoje”. Super je čuti da publika na koncertima pjeva naše stare i nove pjesme.”

Vrhunac turneje bio je samostalni koncert na 53. Vinkovačkim jesenima.

“Sama činjenica da pjevate na manifestaciji koja traje preko 50 godina je velika, a onda kada izađete na pozornicu i doživite takve ovacije, zborno pjevanje i dobijete toliku količinu ljubavi osjećate se kao Supermen. Uz takvu publiku možete sve. Nakon koncerta u Vinkovcima nisam spavao 24 sata, toliko sam bio sretan, zadovoljan i pun emocija. Tu divnu publiku nikad neću zaboraviti.“– ispričao nam je pjevač benda Ivan Penezić.

Na krilima uspješnog radnog ljeta, Pravila Igre idu dalje. Snimili su spot za svoj novi singl “ Još si sve u meni” i premijerno ćemo ga čuti na Narodnom, ovog petka – točno u podne.

U rasporedu su već i koncerti za jesenji dio turneje, a u očekivanju petka i premijere novog singla, sjećamo se njihove prošle live svirke na Narodnom…

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]