Tony: “Izašao sam iz svoje komfor zone”

Piše: - 19/09/2018

I evo je! Tony nas je nakon pet mjeseci od ‘Generala bez činova’ počastio novom lijepom baladom ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ s aktualnog albuma ‘Kao u snu’.

Nekad je stvarno manje više i to je ono što krasi tu pjesmu, što je jednostavna, iskrena, svedena na minimum, klavir i violončelo. S ovim singlom sam izašao iz neke komfor zone, sigurnih hitova, neke hiperprodukcije, napravio pomak i nismo pogriješili. Svi mi glazbenici volimo brže pjesme zbog koncerata, ali shvatili smo u ovih skoro 30 godina da imamo dovoljno brzih hitova i da si možemo priuštiti još jednu baladu,” rekao je Tony u Jutarnjem klubu Marku Bratošu i Hrvoju Kečkešu.

Ja ne znam nikog boljeg od tebe
I ne vjerujem da bolja postoji
Čak i u nečem nevažnom sasvim
Što se u ovom životu ne broji

Tony ne skriva da je ova pjesma na neki način posveta njegovoj supruzi i njihovoj petoj godišnjici braka: “Ovo je zapravo neka lijepa najava jer nam je godišnjica 17. siječnja. Ona ne voli sapunice isto kao ni ja, ali to se ne može izbjeći kad si javna osoba. Isplanirali smo u prvom mjesecu američko-kanadsku turneju gdje ćemo obnoviti svoje zavjete u Las Vegasu, ovaj put bit će bend s nama, bit će nas više, dobro ćemo se zabaviti i nastavljamo turneju, sve zajedno se zapravo dobro poklopilo.”

Tony za 28. rujna planira koncert u Beču, a za iduću godinu najavljuje 4 velika koncerta: “Arena Zagreb, možda ili nešto na otvorenom, budući će biti na moj rođendan, 31. svibnja kada je i Dan grada Zagreba, Pula, Ljubljana, Beograd i nadam se Sarajevo.”

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]