Koncert u tvom domu: Nina putuje k Vedrani u Split!

Piše: - 20/09/2018

Vedrana Majstrović iz Splita pamtit će 26.9.2018. Nina Badrić dolazi upravo u njezin dnevni boravak, gdje će održati ekskluzivni koncert za nju, njezinu obitelj i prijatelje. Ok, vjerojatno i susjede – nećemo lagati, bit ćemo glasni.

 

 

Nina je osobno nazvala Vedranu kako bi joj javila da stiže, no javila se njezina sestra Ivana jer je Vedrana bila na roditeljskom sastanku. Situacija je bila dosta zanimljiva s obzirom da Ivana nije shvatila da priča s Ninom Badrić, koja se predstavila kao Vedranina poznanica. Na Ivaninu molbu da kaže tko je na telefonu, kratko je rekla: “Ne mogu se predstaviti.”

Nakon što je došla doma, Vedrana se javila našem Tomislavu kojem je priznala kako nas je preduhitrila. Guglala je broj koji ju je zvao i shvatila je da ju je zvao Narodni. Dodaje i kako je imala osjećaj da će biti pobjednica i da će Nina zapjevati baš u njezinom boravku. Nina joj je poručila da ne treba pretjerivati s hranom jer je na dijeti.

Osim djece i prijatelja, Vedrani će se tamo pridružiti suprug koji je trenutno na brodu u Jordanu, a naša pobjednica “Koncerta u tvom domu” dolazak Nine Badrić planira tajiti od njega do zadnjeg trenutka.

Ulaznica za koncert Nine Badrić u Vedraninom domu nema, ali moći ćeš sve pratiti uživo na našem Facebooku u srijedu, 26.9. u večernjim satima.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]