Pravila Igre o Danu NDG: “Ako uđemo u finale, otvaramo šampanjac na Narodnom”

Piše: - 15/01/2019

Dobra je godina iza dečkiju iz Pravila Igre. Potvrdila je to i nominacija za najbolju pjesmu Narodnog u 2018. Slušatelji su odlučili da njihova ‘Kako nam stvari stoje’ zaslužuje biti u tom izboru.

“Ako se dogodi da upadnemo u TOP 10, otvaramo šampanjac na Narodnom. Ja se nadam da ćemo svi skupa proslaviti to dobro i skupa se zabaviti!”, rekao je pjevač Ivan nakon što je čuo da on i ostatak benda imaju šansu biti među 10 finalista na velikom finalu Dana najbolje domaće glazbe.

Izbor nije lak, odlične pjesme su u konkurenciji. Svjesni su toga i Pravila Igre, a Ivan nam je otkrio koje pjesme su njegovi favoriti…

“Moram priznati da je Nina ubila ovu godinu s pjesmom, a možda bih čak izdvojio i dečke iz Opće Opasnosti s kojima smo privatno dobri.”

Bendu je ovo inače treća nominacija. 2017. gledali smo ih uživo u TOP 10 s pjesmom ‘Zagrli me’, dok su prošle godine s pjesmom ‘Muška suza’ bili u konkurenciji od 30 najboljih pjesama.

“Sigurno da nam je velika čast biti u tom društvu. Ipak su to pjevači i izvođači kojima smo se kao klinci divili u naslonjaču. Lijepo je biti u tome, ja se nadam da ćemo se i duže družiti i upasti u taj “zlatni krug”.”

Ako je ti želiš čuti uživo na Narodnom, glasuj za svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]