Bralić o nominaciji: “Ako uđemo u TOP 10, to nam je još jedan đir do Zagreba!”

Piše: - 15/01/2019

I u 2018. Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavili su onako kako ih najbolje poznajemo: nježno, veselo i toplo. Takav je i singl ‘Ne mogu jubav krit’ koji je osvojio srca slušatelja dovoljno da ga uvrste u TOP 30 pjesama Narodnog za 2018. godinu.

“Prva emocija na tu pismu je da mi je demo za tu pismu otpiva Oliver Dragojević. Ja tu snimku još čuvam kod sebe i to morate čuti kako on to piva. Ne znam je li posli toga išta snima.”, s ljubavlju se prisjeća Bralić za Narodni i dodaje da je ponosan što je poznavao Olivera kao čovjeka te da sve te snimke ljubomorno čuva kod kuće.

Pjesma je u konkurenciji za Dan najbolje domaće glazbe 30. siječnja, a na pitanje što će ako uđu u veliko finale, Bralić odgovara:

“To nam je onda još jedan đir, u Zagreb moramo doć’. Hvala publici i slušateljima, ali ako budemo i 11., ja ću biti zadovoljan.”

Cijela ekipa iz klape je zadovoljna nominacijom, posebice jer su jako vjerovali u nju. ‘Ne mogu jubav krit’ već je postala dio njihovog repertoara uživo.

Ako je ti želiš čuti uživo na Narodnom, glasuj za svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]