Andrea iz Magazina o nominaciji: “Slušatelji su prepoznali našu poruku”

Piše: - 15/01/2019

Sve je moje tvoje, duša, tijelo, lik

Kako možeš tako nekog ostavit…

…zarazni su to stihovi koje jednostavno moraš pjevušiti…. I tako se Magazin sa svojim ‘Titanikom’ našao među 30 najslušanijih prošle godine. A može li bolje?

“Pa ja bih definitivno bila pre – presretna da upadnemo u TOP 10, da se skupa družimo i pjevamo. Voljela bih to doživjeti iz prve ruke”, kaže nam Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina.

“Pjesma je neopterećena, pozitivna i daje jednu dobru poruku: kad ti se dogodi neki potop, ništa te ne smije izbaciti iz ravnoteže, samo treba ići dalje. Tako da mislim da je to dobra poruka za slušatelje i da su je prepoznali.”


A kad bi birala pjesmu koja joj je obilježila 2018. godinu, Andrea kaže… “Jako volim Ninu Badrić i super su mi sve njene pjesme, a ova nova pogotovo. Kad se vozimo, uvijek je raspalim do daske i stvarno je volim, odlična je pjesma. Ako netko treba pobijediti, a to nismo mi, onda neka bude Nina Badrić.”

Koji je tvoj izbor? Glasuj za svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]