Naša Gina među nominiranima za Porin

Piše: - 22/02/2019

29. ožujka u Centru Zamet u Rijeci saznat ćemo u čije ruke ide Porin. Sada je poznato tko je u najužoj konkurenciji.

Čini se kako će Massimo i ove godine nastaviti skupljanje Porina. Ove godine nominiran je u čak šest kategorija: ‘Sada’ je u konkurenciji za Najbolji album pop glazbe, za Najbolju vokalnu suradnju s grupom Vatra, a producent Nikša Bratoš nominiran je u kategoriji Najbolje produkcije za pjesmu ‘Lice varalice’ te još jednom u konkurenciji Najbolje snimke s Domagojom Perišićem. Album je također je nominiran u kategoriji Najboljeg likovnog oblikovanja, a autori su Walter Sirotić, Dinko Tolić i Massimo. Tu je i nominacija za Pjesmu godine: ‘Nama se nikud ne žuri’ izveden u suradnji s grupom Vatra. Podsjećamo da je pjesma bila u Top 10 na ovogodišnjem Danu najbolje domaće glazbe.

U najatraktivnijoj  kategoriji, Pjesma godine je ‘Ako te pitaju’ autorskog dvojca Tončija i Vjekoslave Huljić . Inače, s ovom pjesmom je Petar Grašo pobijedio na prošlogodišnjem Danu najbolje domaće glazbe, a otvorio ovogodišnji u Mimari.  

Još jedna i to ovogodišnja pobjednička pjesma Dana najbolje domaće glazbe Nina i njen ‘Rekao si’ autora Ante Pecotića također konkurira za Porina kao Pjesma godine.

Dječaci su se raspali, ali Vojko V i te kako uspješno nastavlja svoju karijeru. Nominiran je u šest kategorija i time se izjednačio s Massimom (Album godine, Najbolji album klupske glazbe, Najbolja muška vokalna izvedba, Najbolji video broj kojeg potpisuje Rino Barbir te u kategoriji Najbolje likovno oblikovanje autora Mate Žaje.) Pjesma ‘Ne može’ borit će se i u kategoriji za Pjesmu godine.

Među nominiranima je i naša Gina Damjanović.

Nominacije ti uvijek jednako znače, kao i sama nagrada. Svoj posljednji Porin sam donijela na Narodni pa se nadam da ćemo i ove godine popuniti redakciju.

Grupa Detour objavila je album ‘TourDetour’, koji bi mogao odnijetiti titulu Albuma godine ili Najboljeg album pop glazbe. Bore se i u kategoriji Najbolja izvedba grupe s vokalom, a njihova ‘Bez tebe’ našla se u najužem izboru za Pjesmu godine.

Sve kategorije i sve nominirane možeš vidjeti OVDJE 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]