Jurica Pađen obradom E.T.-ja najavio koncert na zagrebačkoj Šalati

Piše: - 22/02/2019

Nema osobe koja ne zna za pjesmu grupe E.T. ‘Tek je 12 sati’. Jurica Pađen odlučio je zajedno sa svojim Aerodromom pokazati kako bi zvučalo kad bi on pjevao tu pjesmu. Tako je ovaj svevremenski hit u emisiji Living Room Acoustic Narodnog dobio potpuno novi, Pađenovski aranžman.  


Malo svirke, malo priče. Tako je izgledao četvrtak navečer na Narodnom. Pjevač koji je na sceni već više od 40 godina najavio je veliki koncert na zagrebačkoj Šalati kojim će proslaviti tu okruglu brojku.  

“Pa zamislili smo koncert kao reviju naših najpoznatijih pjesama, dakle ‘Obična ljubavna pjesma’, ‘Fratelo’, ‘Što si u kavu stavila’, ‘Stavi pravu stvar’… I nešto od velikih bendova s ovih prostora s kojima smo radili u karijeri, bit će i nekoliko gostiju, ja se nadam…”. Koncert je zakazan za 31. svibnja, a iza sebe ima i humanitarnu priču…  

“Imao sam čast da me odaberu za hrvatskog ambasadora najveće globalne humanitarne organizacije ‘Food for life’, koja je dosad podijelila blizu šest milijardi obroka. Inače ju je podržavao Nelson Mandela, sad je na globalnom nivou ambasador Paul McCartney… Pa ćemo dio prihoda dati i za tu organizaciju koja hrani gladne ljude i u Hrvatskoj i u svijetu” 

Pađen i Aerodrom ovaj koncert nazivaju povratkom u zlatno doba osamdesetih, a na pitanje kako je on tada provodio dane, s lakoćom odgovara: “Osamdesetih sam imao nešto manje godina… Ma bilo je vrhunskih zafrkancija, druženja, dobra glazba se radila… Uglavnom, mladost – ludost. Iako smo i danas mladi i ludi, samo nešto manje mladi.” 

Pjevač je zajedno sa svojim bendom na Narodnom izveo i svoje hitoveFratelo, ‘24 sata’ i ‘Otkazani let’.  

Voditelji Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović za kraj su odlučili Pađena pitati ono što nas sve zanima – “stavi pravu stvar na pravo mjesto”, znači li to ono što svi mislimo da znači… Pađen je kratko odgovorio “Upravo to!” 

Narodni Living Room Acoustic možeš pratiti uživo svakog drugog četvrtka putem Narodnog, ali i slikom na Narodni TV-u i Facebooku. 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]