Bang Bang stiže u zagrebačku Tvornicu kulture

Piše: - 22/02/2019

Ulazeći u sedmu godinu postojanja, grupa Bang Bang konačno stiže u zagrebačku Tvornicu kulture, gdje će 1. ožujka održati prvi samostalni koncert!

Kako sedma godina slovi kao „presudna“, Bang Bangovci su je odlučili proslaviti – veliko!

‘Ovaj koncert bih najbolje opisala sloganom – očekujte neočekivano – jer vjerujemo da ćemo mnoge iznenaditi kad nas čuju uživo i to u nama genijalnom prostoru Tvornice kulture.’– izjavila je pjevačica Bang Banga, Lara Antić Prskalo.

Koncert u Tvornici logičan je slijed ove zagrebačke šestorke, koja je do danas nanizala mnoge hitove i brojne nagrade. U nešto više od šest godina djelovanja, bend je objavio 11 singlova i spotova. Izdali su album “Bez obzira na sve”, koji je donio uspješne singlove poput „Nešto me pogodilo“, „Negdje na cesti“, „Imam“…

Izdavanjem albuma, potom i novim pjesmama, suradnjama poput one sa Sašom Antićem iz TBF-a i brojnim koncertima, Bang Bang pokazuje da cilja visoko i od svog puta ne odustaje.

‘U Tvornici ćemo pokazati onaj žešći zvuk koji tinja u svima nama, i namjeravamo biti glasni!’ – najavila je Lara Antić Prskalo.

Ulaznice

(foto: Bang Bang/Offical Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]