Mihael iz Tragova: “Ponosni smo, nismo očekivali nominaciju”

Piše: - 11/01/2019

“Malena, nisi normalna…”, ovi stihovi donijeli su mladom bendu Tragovi prvu nominaciju za pjesmu godine na Danu najbolje domaće glazbe. Slušatelji Narodnog odlučili su kako njihova pjesma ‘Malena’ zaslužuje ući u konkurenciju.

“Nismo očekivali nominaciju. Velika nam je čast biti u takvom odabranom društvu i naravno da smo ponosni”, rekao nam je pjevač Mihael nakon što je čuo da on i bend imaju pjesmu u konkurenciji za najbolju domaću pjesmu 2018. godine. S obzirom da je i ulazak u 30 odabranih za njih veliki uspjeh, dečki su skromni pa ne očekuju ulazak u Top 10, ali mu se, naravno, nadaju.

“Kad je sve na publici, tko zna što možemo očekivati.”

Kad je riječ o singlu ‘Malena’, Mihael ističe kako je riječ o njihovoj trećoj autorskoj pjesmi koja i dan danas najbolje prolazi na gažama.

Kako će proći na Danu najbolje domaće glazbe, odlučuješ upravo ti. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]