Mia Dimšić: Nakon ‘Život nije siv’, stigla je i druga nominacija za pjesmu godine

Piše: - 10/01/2019

Počeli smo zajedno…. Prvi ‘Dan najbolje domaće glazbe’ predstavio je 10 najslušanijih pjesama 2016. a među njima i ‘Život nije siv’. Mia Dimšić pokorila je domaću scenu i svi su pjevušili njenu stvar po kojoj je kasnije nazvan i debi album.

Od tada Mia niže uspjeh za uspjehom pa nikog ne čudi da je njena ‘Do posljednjeg retka’ među najboljim pjesmama prošle godine.

„To je posljednja pjesma s mog prvog albuma za koju sam napravila spot. Baš zbog toga što nosi takav naslov, s tom porukom sam htjela zatvoriti cjelinu. Za mene je ta pjesma i sretna i tužna jer zapravo govori o tome da nešto baš nije pošlo onako kako si ti htio, ali ipak je to dobro jer se sigurno dogodilo s nekim razlogom (a to je moj životni moto). Jako sam se povezala s tom pjesmom i jako mi puno znači.“

Što obući, tko će još biti, kako ćemo se zabavljati…To su prve Mijine misli na temu mogućeg ulaska u 10 najboljih. A o favoritima kaže: „To je definitivno ‘Nisi više moja bol’ Gibonnija; sjećam se kad sam je prvi puta čula da sam se rasplakala k’o kišna godina i još mi nije dosadila.  Drugi favorit je Žaj mi je – Tonćija Huljića i Nene Belana; nju pamtim po tome što kad sam je prvi put čula na radiju – znaš onaj osjećaj kad ti se usta otvore kad ti donja čeljust nekontrolirano otpadne; evo to mi se dogodilo Treća je Damir Kedžo i Domenica  jer su divni, predivni zajedno i pjesma je kao iz Disneyevog crtića.“

I ti možeš odabrati svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]