Matija Cvek emotivno najavio spot za Ptice

Piše: - 04/02/2021

Pjevaju li ptice kad ti zatreba stih?
Vjeruj mi da mogu ja bih umjesto njih.
Čuvaju li kazaljke nas jutarnji mir?
Odgovora nema gorko mirim se s tim…mirim se s tim.

Ako stvorim je tu, sve drugo bit će mi lako.
Ako stvorim je tu, kraj sebe bar na kratko.
Dozivam ju, da u sjećanju ostane…ostane tu.

Matija Cvek privodi kraju svoj prvi album, a kako je napisao u svom emotivnom postu na Instagramu očekujemo ga 16. travnja: “I evo nas u samoj završnici trogodišnje utakmice. Po prvi put u životu imam osjećaj ko da ću napokon završit započeto, a to je za mene i moju divlju glavu fakat uspjeh, vjerujte. Inače ljudima treba manje da završe album, al kad drkaš po svemu, detaljan si, nesiguran si, tražiš svoj zvuk, voliš mjuzu koja nije ni blizu trenda trenutno – onda to valjda traje tolko. Srećom od početka imam vrh suradnike, podršku obitelji, prijatelja, izdavača. Usput se skupilo i dosta Vas koji sve pratite i volite to kaj kuhamo, bez Vas to i nema baš puno smisla. Imam sreću da sam doživio i osjetio taj trenutak ekstaze, apsolutnog oduševljenja i ispunjenja, predstavio svoju ideju umjetnosti i dobio ljubav natrag. Hvala Vam na tom.” 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)


Prije desetak dana izbacio je ‘Ptice’, pjesmu za koju kaže da posvećuje svima onima koje bi volio gledati kraj sebe, a ne može više:  “Gledat ih u blesava nasmiješena lica dok se vesele svemu kaj se događa oko mene, a meni samo treba da ih vidim vesele.”

 

Podršku su mu pružili brojni kolege glazbenici, među njima i Marko Tolja koji se na njegov post malo i našalio: “Bravo Cvek! Jedan od rijetkih mlađe generacije koji stvara smisleno i lijepo. I baš zato ti želim kratku i nadasve neuspješnu karijeru!!!”

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]