Gina i Marko zajedno…

Piše: - 03/02/2021

Nemojmo se lagati;  cijela redakcija je imala  tremu. U Pravom danu premijerno smo zavrtili Gininu pjesmu ‘Pepeo’; službeno smo je pogurnuli u solo vode. I na kraju preponosni!

Gušt je bio gledati Ginu kako uživa u prvom javnom slušanju svoje pjesme i kako niti ne pokušava sakriti suzu. Nije ni čudno da je na Tatjanino pitanje koliko je uzbuđena na ljestvici od  1 do 10 drhtavim glasom rekla:

‘Tisuću!! I to već danima i sad dođem tu i  vi ste svi isto tako sretni i uzbuđeni i meni je još gore, ali sam sretna!’

‘Pepeo’ je njena autorska stvar koju je napisala u suradnji  s Markom Bratošem. S obzirom da je bilo teško uskladiti Treću smjenu i Jutarnji klub posegnulo se za modernim kanalima pa je dobar kostur pjesme nastao putem  WhatsApp-a.

‘Krenulo je sve od ficleka ..… i da smo imali vremena  …..Počeli smo raditi pjesmu i u jednom trenu  ja sam trebala ići na šihtu. Tako smo je nastavili skladati preko WhatsApp-a i tako je  dovršena. Bilo je tu kreativnih rasprava (nećemo reći svađa) i to uvijek pomogne da konačna kreacija bude najbolja. Grozno sam kritična i prije stvaranja i  tijekom stvaranja i poslije i meni nikad ništa ne paše…. A onda,  kad dođemo do onog što mi paše – onda je to zauvijek.’

 

Tatjana Jurić složila se da se ljubav može podići iz pepela.  Gina kaže: ‘Mogla bi…. osim vremena, presudno je jako jako se posvetiti, truditi i … treba razumijevanja!’

‘ I da smo imali vremena

da se popravi stvar

ova ljubav iz pepela ne bi vratila žar

i da smo imali vremena biti ti i ja

možda bi u nama ostala  i preživjela’

Ima u finalnom proizvodu još malo narodnog – Tomislav Cvetković zapjevao je u zboru, Dora Srdar je glumila da pjeva u zboru – sve ćeš to moći vidjeti u spotu koji izlazi 19. veljače.

Do tada hvataj ‘Pepeo’ u programu narodnog.

Poslušaj  dio pjesme i atmosferu u studiju:

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]