Marko Škugor u borbi za pjesmu godine Narodnog za 2018.

Piše: - 21/01/2019

“Sve san tebi da…ima li išta ljepše nego kad ovo muškarac kaže svojoj voljenoj?! Dao joj je sebe, dušu, ljubav. Pokazao da joj pripada dušom i tijelom. To samo mogu pravi muškarci. Snažni. Ova pjesma je tako jaka i upečatljiva. Na prvu dotakne u dušu jer je iskrena. Marko, svaka ti čast na još jednoj u nizu predivnih pjesama koja će biti hit, a koju si otpjevao kako samo ti možeš.”

…to je samo jedan od brojnih, sličnih, komentara na pjesmu ‘Ako projdemo’. Tako da ne čudi da su slušatelji Narodnog odlučili da pripada među 30 najboljih 2018. godine.

“Ma fenomenalno, baš mi je drago što ste me uvrstili. Baš s radošću iščekujem mogućnost ulaska u finale. To bi mi baš bilo drago.” – kaže Marko Škugor.

Dalmatinska pisma u srcu je ovog magistra ekonomije, a s ‘Ako projdemo’ je kliknuo na prvu: “Jako mi je draga pjesma. Još otkad sam čuo demo, stvarno sam se zaljubio u pjesmu. Drago mi je da su Neno Ninčević i Miro Buljan uspjeli napravit tako prekrasnu u pjesmu. Kad sam je prvi put pjevao na koncertu, sićan se bilo je to u Makarskoj već je publika pjevala sa mnom. To mi je bilo baš drago da samo tri – četiri dana nakon što je izašla pisma, ljudi već znaju riječi.”

Tko je tvoj favorit? Reci nam to svojim glasom. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]