Hus iz Parnog valjka: Nagrada publike nam je uvijek draga

Piše: - 21/01/2019

Prošla godina je za Parni valjak bila i teška i lijepa. Neke su koncerte morali otkazati kad je Aki doživio moždani udar početkom travnja, ali ni to ih nije zaustavilo na putu da planiraju nove koncerte i novi album, a to je za Narodni potvrdio i Husein Hasanefendić – Hus: “Novo u čitavoj priči je to da se čovjek osvijesti, da dođe pameti, mi često zaboravljamo da tempo koji imamo iscrpljuje i mlađe ljude. O tome sad razmišljamo, ali bazično energija i entuzijazam je isti, možda i čak neka nova želja za dokazivanjem.”

Uoči Dana najbolje domaće glazbe kada slušatelji Narodnog biraju najbolju pjesmu u godini iza nas, a Parni valjak je u 30 nominiranih s pjesmom ‘Otkud ti pravo’ Hus nam je rekao: “Postoje dvije vrste nagrade, strukovna i nagrada publike, mislim da bi svaki glazbenik i svaki autor se odlučio za nagradu publike, jer njima se i obraćamo. I jedno i drugo je slatko ali malo više šećera ima u nagradi publike. Ne mogu na nikoga utjecat, samo se mogu nadati da se ljudima pjesma sviđa, da će glasati za nju. To bi bila senzacija da jedna ozbiljna pjesma koja ima poruku i koja nije ni zamišljena da bude hit, nego pjesma koja ima nešto za reći, pa ako su prepoznali ju, neka glasaju za nas i hvala im na tome.”

Tko je tvoj favorit? Reci nam to svojim glasom. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]