Jelena Rozga: “Nema ljepše nagrade od pobjede koju odlučuje publika”

Piše: - 21/01/2019

‘Uzmem koliko mi daš’ pjesma je uz koju ne možeš ostati miran. Osjetili su to i slušatelji Narodnog koji su upravo tu pjesmu Jelene Rozge uvrstili u društvo 30 najboljih pjesama 2018.

“To je radila moja stara ekipa, Tonči i Vjekoslava Huljić. Stvarno nam je išlo glatko, ali na snimanju samog spota nije sve išlo tako. Vrijeme nam se mijenjalo, bilo je kiše, ja sam pala na snimanju spota, promrzla, pokisla… Ali smo stvarno napravili dobar posao, ljudima se zaista sviđaju i pjesma i spot tako da zaboraviš na te nekakve stvari koje se događaju pa nakon nekog vremena, kad pogledaš te neke video zapise u mobitelu, smiješ se ka’ malo dite.”

Nominacijom je oduševljena. Baš kao i prošle godine kad je s pjesmom ‘Ne pijem, ne pušim’ ušla u TOP 10 i nastupila uživo na Danu najbolje domaće glazbe. “Uvijek sam sretna zbog takvih stvari. Radiš ovaj posao da bi rezveselio ljude, ovdje glasa publika i nema ljepše nagrade od pobjede koju publika odlučuje!”

“Lani nam je bilo prekrasno. Volim se družiti sa svojim kolegama i volim što je kod vas sve uživo, dakle nema pretvaranja. U tom trenutku daš sve od sebe, a publika to prepozna. Dan danas kad pogledam staru snimku od prije godine dana, toliko sam sretna.”, kaže Jelena, koja je sigurna, ukoliko i ove godine prođe u deset najboljih, da će biti još i bolje.

Kad je u pitanju ostatak liste, pjevačica se brzo odlučila za svojeg favorita: “Ja inače volim i uvijek pjevam kad sam doma, čak sam i kod vas u Living Room Acousticu pjevala Ninu Badrić. Ako ne bude moja, neka bude ‘Rekao si’!”

Tko je tvoj favorit? Reci nam to svojim glasom. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]