Lach u Living Room Acousticu ‘Stjepan, Lach ili Stjepan Lach – bitno da ljudi znaju tko sam’

Piše: - 06/03/2020

Ovaj četvrtak donio je novu emisiju Living Room Acoustica na Narodnom. Mjesto za mikrofonom zauzeo je Stjepan Lach. Još nam je svjež njegov nastup s Dana najbolje domaće glazbe otpjevao pobjedničku pjesmu ‘Sve dok sanjaš’ umjesto Franke.

„Volim tako neke izazove. Znao sam pjesmu, mislim hit godine je pa eto došla je do mene i slušam Narodni inače. Pjevao sam na nastupu to treći put i sad mogu ono čašu vina i malo se opustiti, napokon gotov stres“, ali nije računao da će morati još jednom na binu jer je Franka dobila Bilo naroda.

U samoj emisiji, iskoristio je priliku da obradi pjesmu Vesne Pisarović ‘Tako mi nedostaješ’, iako je jednom prilikom izjavio da će obraditi jedan Grašin hit.

„Išli smo ipak nešto neuobičajnije i neočekivanije za mene. Idemo pokazat nešto drukčije. Šta da kažem, promijenili su se prijatelji“, zaključio je Lach kroz šalu.

Lach je za danas pripremio 6 izjava o sebi od kojih su dvije čista laž. Tomislav je dobio svoje tri rečenice, isto kao i Gina, te su morali prepoznati koja je lažna od te tri. Otkrio je tako gdje je upoznao Nives, čega se boji, a Gina je na kraju odnijela pobjedu jer je pogodila kako Lach ipak nije pjevao s Vatrom na norijadi.

„Pa nisam, šta, al’ pjevao sam s mnogim drugima!“, izjavio je Lach kroz šalu.

Tomislav se prisjetio i toga kako su obojica nastupili u prvoj sezoni Voicea i to obojica s istim rezultatom. Nakon toga je dobio ponudu glumiti u mjuziklima gdje je stekao iskustvo scenskog nastupa.

„Bilo mi je super, u jednoj predstavi sam često gurao kulise i tu je taj moj scenski pokret veoma došao do izražaja!“

Lach je jedan od onih koji sjajno balansira privatni i javni život, a uvelike mu tu pomaže i nasljeđe jer su i tata i djed u glazbi.

„Muškom linijom je išlo, mamina baš i nije toliko talentirana. Tata se bavi isto pjevanjem i u Podravini je veoma poznat. Tu se rodila ta ljubav kad bi nešto doma radili i tata na radiju pjeva.“

Osim obrade, Lach je otpjevao ‘Kraj’, ‘Više od ljubavi’ i ‘Prava razlika’.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]