Massimo na narodnom otkrio koja poznata pjevačica mu je najbolja plesna partnerica

Piše: - 21/05/2021

Vlasnik najbolje pjesme narodnog protekle godine, Massimo, gostovao je u ‘Living room acousticu’. Sa sobom je poveo vrhunske glazbenike kako bi na našu pozornicu donio malo čarolije koja nam je tako nedostajala protekle godine.

Pjevač je osim svojih pjesama izveo i obrade dobro poznate s njegovog albuma ‘Vještina’. 15 godina nakon izlaska imali smo prilike čuti ih u posebnom aranžmanu…

“Što se mene tiče, kada nema koncerata, moj se život nije ništa bitno promijenio. Ja sam jedna vrlo povučena osoba, živim svoj zatvoreni – otvoreni život. Svakodnevno izlazim sa svojim psom, međutim nedostajao mi je pokret u smislu pokreta s bendom. Nedostaje ti kombi, druženje s glazbenicima. Nedostaju ti koncerti koji su slobodni, razuzdani i veseli.”, tako je Massimo ukratko opisao svoju proteklu godinu u kojoj je, priznaje, radio na sebi i širio vidike.

Bez obzira na nedostatak svirki, 2020. je pjevača bila iznimno plodna. Pjesma ‘Mali krug velikih ljudi’ obilježila je razdoblje iza nas, a Massimo je za nju dobio i ‘Bilo naroda’ nagradu narodnog za najbolju pjesmu godine.

Isto se nastavilo i u novoj godini pa trenutno slušamo njegov novi singl ‘Putujemo i kad stojimo’ na kojem je ponovno radio s Ivanom Dečakom. Ovoga puta pridružili su im se i Nenad Borgudan iz Detoura i Aljoša Šerić iz Pavela

“To je isto jedna vrlo čudna priča. Javlja se meni Ivan Dečak i kaže napisali su Neno, Aljoša i on jednu pjesmu. I ja kažem “Odlično, druže, samo ti to pošalji, ja ću to preslušati” i kažem supruzi: “Eni, spremi se, sad dolazi katastrofa, ali moram poslušati, biti pristojan.”. Poslali su jedan strahoviti teren na kojem sam ja odmah znao kako zaigrati. Odmah smo snimili demo i to je odmah sve profunkcioniralo.”

Iako ga, kaže, doživljavaju ozbiljnom osobom, Massimo to nikako nije. Podijelio je s nama i koja pjevačica mu je najbolja plesna partnerica:

“Bio je jedan Porin u Makarskoj i dođemo na after party i svi su naslonjeni na zid, sjede, svi su nešto stidljivi… I ja spazim Ninu Badrić i kažem “Ajmo, baš nas briga!” i plesali smo jedno dva sata bez zaustavljanja kao da smo napravili koreografiju. Potpuno smo poludjeli!”

Koju pjesmu bi Tomislavu prvu pustio na Youtubeu, što misli o Gibonniju i što najviše voli kod svoje supruge Eni, saznaj u cijeloj emisiji:

narodni Living room acoustic prati svakog drugog četvrtka u 18:15 na narodnom i narodni TV-u. S tobom su Tomislav Cvetković i Gina Damjanović.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]