Nina: Spremni smo k’o vojnici

Piše: - 06/03/2020

Samo dan prije velikog koncerta u Areni Zagreb, Nina je odlučila kao znak zahvale svojoj publici i slušateljima, pokloniti  upravo – pjesmu. ‘Da biram’ si prvi put  mogao čuti u Pravom danu Narodnog, a  Nina je Tatjani Jurić otkrila otkud iznenadna premijera.

‘Kako ja završavam svoj novi album, tako je pjesma Da biram   nekako isplivala neplanski, svima se svidjela na prvo slušanje.  Pomislili smo – zašto bi trebala biti posebna najava ili  posebni uvjeti da bi se pjesma pustila van jednostavno kao  poklon i zahvala mojoj publici.  Evo, mi je puštamo u eter  pa neka živi svoj život,  a ja se nadam da će svima biti radost kao i meni.’

 

Jako puno rada u protekla dva mjeseca uloženo je u sve ovo. Ja zaista jedva čekam  da pred punom dvoranom budemo spremni k’o vojnici.

Nina će  ove subote, 7. ožujka, pjevati svoje najljepše pjesme i najveće hitove. Ništa nije prepušteno slučaju; pod koreografskom i redateljskom palicom Larise Lipovac na pozornici će biti  dvadesetak plesača;  prateći bend  dodatno je pojačan perkusijama, gudačima i puhačima, a kao gosti stižu  reper Stoka i Emilija Kokić, s kojom će  otpjevati pjesmu ‘Ja sam Vlak’. Bit će još iznenađenja, a koja su – provjeri  sam u Areni Zagreb.

 

(Foto: press)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]