Kedžo najavljuje ljetni hit

Piše: - 24/03/2021

‘Having the time of my life. As always when I’m recording a new song.’

Damir Kedžo je na svojem FB i Instagram profilu ovim riječima najavio kako se nešto ‘kuha’ u njegovom studiju. Provjerili smo odmah o čemu se to radi:

‘Da skužili ste, kod Ante Pecotića sam u studiju i radimo jednu pjesmu prekrasnog teksta i prekrasne poruke. Naravno, ljubavnu jer ja u ljubav beskrajno vjerujem i to je nešto što me inspirira. Radimo sporo i precizno i mislim da bi tamo negdje do polovice šestog mjeseca trebala izaći van’.

Hoće li ostati na već dobro utabanim stazama svojih odličnih balada ili…?

‘Bit će to jedna, onako drugačija pjesma od mene, mogu reći i brža, ali smo ovaj puta još više ušli u esenciju mene kao osobe. Zbilja pjesma nosi prekrasnu poruku i mislim da bi i kao balada, uz klavir savršeno funkcionirala. No, mi smo se odlučili na jedan poseban ritam koji će ljude tjerati da plešu uz nju, da se ljube uz nju i da krenemo opet nekako na ‘plesnjake’, da se ljudi vani zabave. Držim fige da nam sve to korona i dopusti.’, otkrio nam je Damir Kedžo.

Do te nove, plesne ljetne pjesme, uživamo u zadnjem Kedžinom hitu ‘Sjeti se’ koji je i dalje plasiran u Top 16 pjesama najbolje domaće glazbe na narodnom.

 

(Foto: Damir Kedžo / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]