Franka zna tko su bolji ljudi!

Piše: - 24/03/2021

Nakon što smo premijerno čuli Frankinu novu stvar ‘Bolji ljudi’ kod Gine i Tomislava u 385 showu, jedva smo čekali da izađe spot. Obećala nam je da nas čeka nešto čarobno i napokon smo se i sami mogli uvjeriti da se iza pjesme koju u refrenu krasi gospel i koja ima snažnu poruku, krije video koji oduševljava na prvu.

Spot je prepun predivnih malih pričica o životu. Predivno smo se družili na snimanju, cijela je ekipa bila mlada, puna inspiracije i želje za radom. Ono što moram spomenuti, u spotu glumi Marko Braić, moj dugogodišnji prijatelj još iz srednje škole.’ – rekla nam je Franka.

 

‘Bolji ljudi’ pjesma je koja govori o svemu onome što nas je naučila protekla godina, nosi snažnu poruku koju svi moramo što prije osvijestiti: ‘Mislim da smo se svi trebali resetirati i da nam je svima sve to skupa dobro došlo, htjeli ne htjeli. Svima nam je izbrisala sve staro i postali smo svjesni koliko nam je u životu zapravo malo potrebno.’ 

Kakvi bismo svi bili ljudi da nemamo neke planove, tako i ja planiram jedan veći koncert u 6. mjesecu, a uskoro bih mogla izdati i album‘ – pohvalila se.

Osim što niže uspjehe jedan za drugim, Franka ima vremena posvetiti se i majčinstvu – dokaz je da se sve može i sve stigne. U danima kad je zaposlena od jutra i ima previše obaveza, večer rezervira samo za svojeg malenog mezimca, sinčića Viktora. 

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]