Filip Rudan: Ljubav je jedina stvar gdje popuštam

Piše: - 25/03/2021

Filip Rudan priznaje da je tvrdoglav, baš kao i svaki drugi horskopski bik. Ipak, gostujući u Pravom danu, priznao je Tatjani Jurić:

‘Ljubav, to je jedina stvar u kojoj popuštam’

On je student sociologije, duhoviti  mladić koji voli crtanje, ples i vježbanje. I najviše od svega – voli pjevati. Filip je zasjao  u The Voicu, a njegov battle s Albinom, kada su otpjevali ‘Lovely’ skupila je čak 33 milijuna pregleda na YouTubu. Nije to samo impresivni broj o kojem drugi mogu samo sanjati, već nevjerojatna prilika da te netko zapazi. Tako je i bilo.

Dobio sam jednu ponudu koja je zapravo klasificirana….. Zapravo, ne smijem još u detalje, ali dobio sam ponudu koja zvuči predivno i za koju se nadam da će se dogoditi.’ – tajanstven je Filip.

U međuvremenu, osvaja domaći teren.   Filip je oduševio na Dori s pjesmom ‘Blind’. Sada je pred nama hrvatska verzija  ‘ Kad me svojim nazvala’ koju potpisuje Aljoša Šerić.

‘Prvi put kad sam vidio tekst bilo je………..nevjerojatno! A pjesma je posveta  jednoj meni dragoj osobi.’

Dok čekamo službeni spot, Filip nam je premijerno uživo otpjevao ‘ Kad me svojim nazvala’.

Iskoristili smo priliku da Filip ispuni leksikon narodnog. Tatjana ga je stavila pred izbor – bi li zauvijek šutio ili govorio sve što ti je na pameti?

‘Zauvijek šutio. Neke stvari se nekim ljudim jednostavno ne govore. Realno, ako si u poslu ne možeš sve  reći  jer postoji mogućnost da narušiš cijeli poslovni odnos. Rađe bi šutio nego nekome nešto ružno rekao.’

Filip je otkrio i da se boji dubina, odnosno otvorenog mora: ‘Ima  nešto mistično u dubinama, nešto  što mi ljudi još nismo otkrili i postoji taj strah od nepoznatog.’

Tatjanu je zanimalo boji li se vlastitih dubina? ‘Ponekad da,  jer čovjek nikada do kraja ne zna koliko je sposoban  i što je sposoban napraviti ili reći u zadanom trenutku.’

Za Filipa se očito ne moramo bojati. Hrabro je zakoračio u glazbene vode i samo mu je nebo granica.

Šteta bi bilo imati Filipa u studiju, a ne čuti barem jedan cover. Današnji izbor – Dino Dvornik: Pelin i med.

Tatjana i Filip odmjerili su snage u planku. Tko je duže izdržao, s koliko godina se prvi put poljubio i je li mu draža Severina ili Albina. Pogledaj u plank challengeu.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]