Duet Đanija Stipaničeva i Renate Sabljak u borbi za Dan najbolje domaće glazbe

Piše: - 22/01/2019

Đani Stipaničević ovih je dana neuhvatljiv. Priprema koncert u čast legendarnom Vici Vukovu koji će biti 5. veljače u KD Vatroslav Lisinski. Prihod od koncerta namijenjen je radu Hrvatske lige protiv raka i Zajednice pacijenata oboljelih od raka sv. Juraj. I dok Đani vježba: ‘Mirno teku rijeke’, ‘Bodulska balada’, ‘Bokeljska noć’, ‘Pismo ćali’… jedna od njegovih pjesama našla se među 30 nominiranih za Dan najbolje domaće glazbe.
Točnije, radi se o ‘Ako nam ljubav preživi noć’, duetu s Renatom Sabljak.

Đani i Renata dugogodišnji su prijatelji koji već 25 godina zajedno dijele pozornicu ‘Komedije’, a ovog puta su zajedno podijelili mikrofon.

“Ovo mi je već veliko priznanje da je pjesma bila pogođena i da smo je dobro izveli u samom startu, i da se zavrtila u eteru dovoljan broj puta da su je ljudi nominirali.”

Tko je tvoj favorit? Reci nam to svojim glasom. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]