Franka: Već mjesec dana spremamo veliki koncert

Piše: - 04/06/2021

Franka se telefonski čula s Jutarnjim klubom o svojoj novoj pjesmi. ‘Preživjet ću‘ je još jedna u nizu sjajnih ostvarenja s njene strane, a riječ je o jednoj maloj glazbenoj promjeni kako je sama rekla: ‘Ja obožavam mijenjati smjerove i mijenjati samu sebe tako da je ovo jedan mali izlaz. Snimili smo pjesmu u jednu noć u Skopju s Darkom Dimitrovim i ostali oduševljeni. Riječ je o malo drugačijoj pjesmi i radujem se reakcijama slušatelja, a veselim se i budućim suradnjama s ovom ekipom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Stvaranje pjesama je u punom pogonu, a nešto nam je i natuknula i o koncertu: ‘Mi već nekih mjesec dana spremamo jedan veliki koncert, ali ga još ne mogu najaviti. Bit će super samo ako se sve uspije održati na ovoj dobroj situaciji pa držite fige.

Marko ju je upitao i za neke tajne lokacije po Istri jer ju želi nešto bolje otkriti: ‘Tajne lokacije ti ne mogu otkriti jer više neće biti tajne. Satima bih ti mogla pričati o lijepim mjestima jer mi odmah na prvu dođe dvadesetak mjesta. Obožavam okolicu Motovuna i tu ne možeš fulati. Labin ti je kod mene potpuno neistražen pa i to preporučujem.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]