CAMBI. ‘Kad smo snimili demo s TBF-om, znali smo to je to!’

Piše: - 02/06/2021

Zarazna i vesela – takva je nova stvar od CAMBI. koju su snimili uz pojačanje TBF-a i ST KOKE.

‘Dove sei bambina mia

nešto bi ti šapnut tija…’

To je pjesma koja će nas svojim ritmom vratiti u osamdesete. Jure kaže: ‘Nekako je to vrijeme kad je Split bio, bar meni osobno, najviše po guštu u smislu đira i glazbe koja se slušala pa čak i načina odijevanja. Bilo je to neko specifično vrijeme puno poleta i zafrkancije, pogotovo ljetni đir. Pjesma nas je stalno vukla u tom smjeru tako da će i spot biti vezan za osamdesete.’

Na spot ćemo čekati još desetak dana, a do tada ulovi pjesmu na narodnom. Snimanje s kolegama dečkima nije strano pa je i ova suradnja došla spontano priča nam Jure:

‘Nama se pjesma svidjela, ali nam je stalno nešto nedostajalo. Onda nam se upalila lampica – ovo treba biti duet s TBF-om! Pjesma je zafrkantska vesela ljetna, bit će to dobra kombinacija. Oni su se iz prve složili, napravili smo demo i znali smo da je to – to.’

Onda je uslijedio još jedan dodatak – ST KOKE u sastavu: Jagoda Kumrić i Uršula Najev koje su sve začinile ženskom spikom. U punom sastavu ćemo ih vidjeti na pozornici Splitskog festivala.

‘To je stvarno velika čast! Uvijek nam se tu drago vratiti; to je naš domaći festival. Mislim da je svakom izvođaču čast biti na toj pozornici na Prokurative.

Cijeloj ekipi samo želimo da se ponovi uspjeh pjesme ‘Zaljubljen’.

 

(Foto: Facebook CAMBI. Official)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]