Marko Tolja: ‘ Važno je živjeti u trenutku’ – Ovdje, danas!

Piše: - 04/06/2021

Marko Tolja danas je na narodnom predstavio svoju novu, vedru i optimističnu pjesmu ‘Ovdje, danas!’, kojom nas podsjeća na ono što često možda zaboravljamo –  vrijednost življenja u trenutku:

‘ ‘Ovdje, danas!’ je upravo ono što se iz samog naslova može zaključiti – bitno je samo ovdje i danas! Nije važna ni prošlost niti budućnost. Imamo samo sadašnjost na raspolaganju i nemojmo dozvoliti da nam svađa, loš dan, grubi pogled, pa na kraju i pandemija, to pokvari. Ovo je priča o pozitivi, prijateljstvu, ljubavi, druženju i prepuštanju trenutku. Jer kada sve zbrojimo i oduzmemo, živimo samo ‘ovdje i danas’ i tako iz dana u dan.’, ispričao nam je Marko.

Spot za novi singl sniman je u Omišlju na otoku Krku. Glavnu ulogu, uz Marka, dobila je mlada redateljica i glumica Arija Rizvić koja se sjajno uklopila u retro – priču koja obilježava cijeli video.

Uvijek sam sretan i ponosan kada kroz svoje spotove mogu pokazati ljepote svog rodnog kraja i uz to nekim novim, mladim licima dati prostora. Pokušali smo dočarati atmosferu pjesme kroz simpatičnu ljubavnu priču u kojoj Arija glumi nedodirljivu ‘Femme Fatale’, a ja uličnog svirača do ušiju zaljubljenog u tu nedostižnu ljepoticu.’

 

Marko za ovo ljeto najavljuje brojne koncerte i jedva čeka novu pjesmu predstaviti svojoj publici:

13.06. Zagreb, Lisinski Atrium

18.06. Varaždin, Dvorište vile Bedeković (Marko Tolja & Mia Dimšić)

19.06. Opatija, Ljetna pozornica (Marko Tolja & Mia Dimšić)

26.06. Osijek, Dvorište Stare pekare (Gošća: Mia Dimšić)

…………

…………

 

(Foto: Marko Tolja / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]