Petar Dragojević uglazbio upute za perilicu za posuđe

Piše: - 26/03/2021

Nakon što je otvorio svirku uz ‘Otvoren prozor‘, Petar Dragojević se prebacio na kauč narodnog što je značilo samo jednu stvar – počeo je ‘Living room acoustic. Odmah je sve krenulo u jednom opuštenom tonu te je sebe i svoj bend predstavio sve po imenu Frane naslanjajući se na njihovu internu foru.

A onda smo se vratili u 1985. jer je tada prvi puta stao na pozornicu i to na Zagrebačkom festivalu s pjesmom koju je napisao veliki Zdenko Runjić. Kakav mu je bio stres sa šest godina stati na pozornicu sjeća se i danas: ‘Toliko sam se pripa da sam završia u bolnici kad san doša u Split jer mi se od stresa i svega šećer digo.’

Ipak, u pomoći oko glazbenih problema mu je tu bio stric Oliver: ‘Kad god mi je nešto trebalo uskočiti, uvijek mi je on tu bio s nekim savjetom i zahvaljujem mu na tom‘, rekao je o našem glazbenom velikanu.

Petar je sa 16 godina bio i dio TBF-a, ali samo svirački, bez da je i sam repao: ‘Tražili su klavijaturista, a ja imao dobre klavijature i čak smo imali i par svirki na Rivi. Ostao sam s njima odličan.

Gina i Tomislav su ga zatim uputili na izazov uručivši mu verse koji su zapravo bile upute za perilicu za posuđe, a na njemu je bilo da ih uglazbi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Lipa moja‘ mu je uvijek bila jedna od dražih Gibonnijevih stvari pa ju je i odlučio obraditi u nekoj Oliverskoj atmosferi.

U travnju mu stiže i novi singl ‘Kašun‘, a izjavio je da je to pjesma koja ga je pogodila točno u srž pa jedva čekamo da ju i mi čujemo.

Kao otac petero djece, zahvalio je ženi i obitelji jer svi sudjeluju u odgoju djece. Najstariji sin koji ima 12 godina već iskazuje interes za glumu: ‘Bio je već na par audicija i čak je glumio i u jednom filmu, ali svu djecu samo pratim i usmjeravam koliko mogu.

Uz sve to, Gina je za kraj otkrila da se nada da će jednom postati špijun!

Svirao je još ‘Prva i jedina‘ te je sve završio uz ‘Nisam svoj‘.

‘Living room acoustic’ prati svakog drugog četvrtka u 18:15 na narodnom i narodni TV-u. Glazbenike u naš dnevni boravak dovode Gina i Tomislav.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]