DNDG – Tonči Huljić: “Kad te Narodni za nešto nominira, to ima specifičnu težinu”

Piše: - 22/01/2019

Iako ga češće vidimo kao autora, nego pjevača, Tonči Huljić ove godine na Danu najbolje domaće glazbe svojeg konja za trku ima i kao izvođač. Pjesma ‘Žaj mi je’, koju izvodi uz svoj bend Madre Badessa i Nenu Belana, ušla je u 30 najboljih pjesama prošle godine.

“Iako sam stalno u nekim nominacijama, ova nominacija ima specifičnu težinu i vrijednost.”, rekao je Huljić nakon što je čuo da je pjesma nominirana za najbolju pjesmu 2018.

“Jako sam zadovoljan jer je ovo lijepa pjesma i drago mi je da se ljudi polako okreću ljepoti, a ne samo onome drugom čime se ja bavim – slavljem, veseljem i pjevanjem.”, rekao je uz osmijeh.

Kao i cijela pjesma, i spot donosi pravu mediteransku vibru… “Neboderi na kojima smo snimali nisu četiri obična nebodera koji stoje između neba i zemlje nego imaju svoj personality kojim su obilježili Split. Interesantno mi je da ih nitko do sad nije iskoristio te mi je drago da smo cijelu ideju realizirali na taj način, a i potrefilo se da je to baš neboder u kojem je Neno Belan živio do svoje pete godine.

Na pitanje ima li neku drugu pjesmu koja mu je s liste nominiranih draga, spremno odgovara: “Kao favorita vidim Ninu Badrić s pjesmom Rekao si.”

Na kraju je pozvao i ljude da glasaju. “Ljudi, ne škrtarite na prstima, neće vam se potrošiti na mobitelu. Nije vam loše glasati za ovako jednu lijepu pjesmu koju pjevaju dva stara momka, Neno Belan i ja, uz još stariju Madre Badessu pa mladi, navalite i glasajte za nas stare!”

Tko je tvoj favorit? Reci nam to svojim glasom. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]