Doris na Narodnom najavila veliki koncert u Areni Zagreb!

Piše: - 24/05/2019

Jedna od naših najvećih glazbenih diva, Doris Dragović po prvi puta dolazi u Arenu Zagreb! Ovaj spektakl najavila je sama Doris gostujući na Narodnom u ‘Living Room Acousticu’, s obzirom da je riječ o koncertu kojeg organizira upravo Narodni – radio koji te sluša.
“Narodni me jako obradovao željom za suradnjom. Radosna sam i ponosna što mogu najaviti da ćemo 30. studenoga ove godine napraviti lijepi koncert u zagrebačkoj Areni”, poručila je Doris koju posebno raduje susret s publikom.
30. studenog ove godine zajedno uglas pjevamo njezine najveće hitove kao što su ‘Željo moja’, ‘Jedini’, ‘Krivi ljudi’, ‘Malo mi za sriću triba’ i druge. Treba sažeti karijeru dugu 37 godina u samo nekoliko sati koncerta… Doris zna što njezina publika voli i želi:
“Da nema publike, ne bi bilo ni mene. Publika je zapravo najvažniji igrač. Ona nas nosi i puni energijom. Naš je cilj da ponesu vrijedne uspomene kada odu iz dvorane.”
Doris je uživo na Narodnom izvela neke svoje hitove kao uvod u ono što nas čeka u Areni Zagreb.

Osim ‘Željo moja’, koja je označila početak njezine solo karijere, pjevačica je u dnevnom boravku Narodnog izvela i ‘Sudnji dan’, inače duet s Magazinom, pjesmu ‘Krivi ljudi’, ali i jednu obradu kao što je to i inače običaj. Njezin izbor bio je ‘Ti me uzbuđuješ’ grupe Tutti Frutti.

Na pitanje koja je njezina tajna s obzirom na to da svaki njezin nastup izaziva nezaboravne emocije Doris odgovara protupitanjem: “Kako ću ja to znati?”. Ipak, najjednostavniji je odgovor ogromna ljubav prema glazbi.

“Moji kolege iz grupe Flash i ja opsjednuti smo glazbom. Ona nam je energija, vučna služba, konjska snaga. Vjerujem da je to…”

Da je život nije odveo u glazbene vode, bila bi, otkrila je, profesorica u školi. Srećom za sve nas, to se nije dogodilo.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim, ali i osvojiti u našem programu. Zato nas pozorno slušaj i vidimo se u Areni Zagreb 30. studenog!

(foto: Narodni)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]