Adastra i Nika Antolos snimili ‘Posljednji dah’

Piše: - 22/05/2019

Grupa Adastra snimila je novu pjesmu ‘Posljedni dah’. Pjesma je odmah dobila i  i video spot koji je sniman u Pirovcu, u njegovim tajnovitim ulicama, na obali i u okolici. Prelijepi jadranski pejzaži i dalmatinski skriveni gradići ponovo su poslužili kao neiscrpan izvor inspiracije.. Autor pjesme i redatelj spota je Jerko Marić.

‘Dugo sam čekao vokal koji bi pjesmi ‘Posljednji dah’ najbolje odgovarao. Iz čiste radoznalosti, poslao sam pjesmu Niki Antolos, pogotovo zbog toga što je nedavno bila izjavila da ju ne zanimaju prolazne pjesme’, rekao je Jerko, pjevač Adastre.

‘Kad sam bila mala, jako sam voljela Flare i zato me izrazito razveselio Jerkov poziv za duet. Pjesma me osvojila na prvu s tim vedrim prizvukom i radošću za male stvari. A kad takvu pjesmu radiš s ljudima koji u to zaista i vjeruju, odgovor NE nije bila opcija. Toliko godina je prošlo, a da nisam stala pred mikrofon, da sam osjećala leptirice u trbuhu kao da idem na dejt. To je nešto predivno i bez čega ne mogu. Bez pisanja i bez glazbe ne mogu.’, izjavila je Nika Antolos.

Nakon ove pjesme Nika i Jerko planiraju nastaviti suradnju te su već dogovorili zajednički nastup na velikom koncertu Adastre 25. svibnja 2019. u zagrebačkom Boogaloo-u.

Adastru ovog ljeta slušamo 4.6. u Sinju, 15.6. u Krapini, 19.7. su u Baškoj Vodi, 27.7.  u Pirovcu.

 

(foto: Adastra / Offical Facebook)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]