Boris Novković o nominaciji: “Važno mi je da je emocija prenijeta kroz pjesmu”

Piše: - 16/01/2019

“Osjećam se sjajno, zadovoljstvo mi je prije svega jer biti u izboru TOP 30 Narodnog, jednog radija koji stvarno ima orijentaciju kvalitetne glazbe, mislim da je to velika čast.”, tako je svoju nominaciju za Dan najbolje domaće glazbe za Narodni prokomentirao Boris Novković.

Pjevačevu pjesmu ‘Moskva’ slušatelji Narodnog odabrali su među 30 najboljih pjesama iz protekle godine.

“Pjesma koja je u meni izazvala jedne lijepe emocije, jedne lijepe slike kao što ona sama po sebi nosi, jedan lijepi zimski ugođaj. Ta pjesma je u meni pobudila prave emocije koje sam ja onda mogao prenijeti na publiku.”

A da su te emocije zaista prenijete, potvrdila je ova nominacija. To je jedino što je Boris očekivao i htio, a dalje, kaže, bit će kako bude. Ulazak u TOP 10 bio bi samo još višnja na torti.

O svojim kolegama koji se nalaze u konkurenciji uz njega ima samo riječi hvale, ali ipak je odabrao tri glavna favorita:

“Spomenuo bih Bebeka kao izvođača koji je stvarno jedan dinosaur od Bijelog dugmeta do danas. Lijepo je vidjeti da je netko u tim zlatnim godinama prisutan s dobrim i kvalitetnim pjesmama i da ima novih pjesama. Mia Dimšić, koju ja kao pravog ženskog kantautora simpatiziram i sve što ona napravi mi je uvijek jako zvučno i simpatično. Izdvojio bih još Giuliana kao dragog kolegu tamo iz ’90-tih. Drago mi je da se konačno vratio s jednom pjesmom, prisutnom u eteru i da je publika to prepoznala.”

Ako je ti želiš čuti uživo na Narodnom, glasuj za svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]