Adventski kalendar narodnog skriva super nagrade!

Piše: - 13/12/2021

Dolazi nam najsvečanije doba godine, a mi ćemo se i ovog Božića potruditi da ti ovaj prosinac dodatno začinimo.

Sjećaš se kad si Božić iščekivao otvaranjem prozorčića iza kojih su bile čokoladice? Nitko nije uspio odoljeti da ne pojede i za koji dan unaprijed. Na narodnom ti se to na svu sreću ne može dogoditi, jer mi ti dajemo samo jednu nagradu dnevno.

Adventski kalendar 2021.

Naš Adventski kalendar ove godine skriva: tablet, električni romobil, smartphone, laptop, robot usisavač, HD LED TV, digitalnu kameru, kuhinjski robot i puno drugih lijepih nagrada. Za tebe i tvoje najmlije imamo ukupno 24 nagrade za 24 dana do Božića. Netko od slušatelja će svakog jutra otvoriti prozorčić, čuti kako su neki božićno-novogodišnji pojam opisali naši mali vilenjaci i tada pokušati pogoditi o kojem se to točno pojmu radi.

Prijavljuješ se sms-om na broj 60080 (2,40 kn/sms), šalješ ime, prezime i ključnu riječ KALENDAR.

Sretno!

Adventski kalendar 2021

Čaroliju Adventa potraži i u Emmezeti! Kao svake godine, tako i ove Emmezeta tradicionalno predstavlja svoju adventsku čaroliju. Svakog dana za vrijeme adventa, od 1. od 24. prosinca unutar Emmezetinog bogatog asortimana krije se novi popust, a sve to prati i bogata nagradna igra s fondom nagrada od čak 150.000 kuna.

Već dvanaestu godinu, nestrpljivo čekamo prvi dan adventa. Veselimo se prvoj čokoladici iza vratašca adventskog kalendara, no osmijeh na lice nam donosi i Emmezeta koja nas već tradicionalno razveseljava svojim svakodnevnim popustima na određene kategorije svog širokog asortimana. Kategorije se izmjenjuju na dnevnoj bazi pa tako jedan dan na popustu možete pronaći sve sofe i garniture, dok su to slijedeći dan – perilice rublja.

Praćenje popusta za naredne dane vrlo je jednostavno i zabavno, a svima pruža priliku da saznaju što je u određene dane na posebnom popustu, čak tri dana prije početka popusta. Sve što je potrebno jest ispuniti svoje podatke na i na taj način saznati kakve popuste naredni dani donose. Popusti se mogu iskoristiti u svim Emmezeta trgovinama i u web shopu.

Imajući dovoljno vremena za donošenje odluke o kupnji, dodatna pogodnost Emmezetinog adventa je i velika nagradna igra. Ostavljajući svoje podatke, sudjelujete u nagradnoj igri koja se igra na dnevnoj bazi, a ima i finalni krug izvlačenja unutar kojeg se osvajaju bogate nagrade!

Tradicije volimo, a voli ih i Emmezeta.

Emmezeta nam je i ove godine pripremila božićnu reklamu koju povezuje s velikom humanitarnom akcijom. Video spotom žele potaknuti asimilaciju gluhih i nagluhih osoba u društvo te prikupiti što veći iznos sredstava za donaciju Savezu gluhih i nagluhih osoba.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]