Jutarnji klub bira najbolju božićnu glazbu

Piše: - 14/12/2021

U pripremi je Dorin album obrada božićnih pjesama. Jasno je da će to zasjeniti sve ostalo što je u eteru i van njega. Pa do tada obratimo još malo pažnju na sve ostale.

Božićni specijal Living Room Acoustica donio je  velike svjetske hitove koje su izveli naši domaći izvođači, a Jutarnji klub je izabrao svoje favorite.

‘All I Want For Christmas Is You’ objavljena 1994. i još uvijek drži titulu najuspješnije  božićne pjesme. Ne samo da nema radijskog programa u svijetu gdje se neće zavrtiti, nego se koristi i u božićnim filmovima. Pa kad se podvuče crta, stvar koja je nastala za samo petnaest minuta, svake sezone zaradi do milijun dolara. Kod nas ju je otpjevala Lorena i baš ona je izbor Marka Bratoša. 

Nema Božića ni bez ‘Do They Know It’s Christmas’ koju potpisuje  Bob Geldof. Pjesma je napisana i snimljena kako bi sav prihod išao za pomoć Etiopiji. U legendarnom Band Aidu bili su Bono, Sting, George Michael, Phil Collins……U   našem su Vinko Ćemeraš, Matija Cvek, Filip Rudan i Saša Lozar. Hrvoje Kečkeš kaže – oni su najbolji.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]