Zorica Kondža priprema rock poslasticu u Zagrebu

Piše: - 17/04/2018

Legenda hrvatske glazbene scene, splitska diva Zorica Kondža priprema rock poslasticu u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo u subotu 26. svibnja 2018.

Zorica, koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere, prije samostalne karijere ostala je zapamćena kao vokal grupe Stijene gdje je mogla izraziti svoju rokersku stranu. Kažu da se u njezinom glasu spajaju mediteranski temperament sa soulom, bluesom i rock’n rollom.

U svom posljednjem gostovanju u Jutarnjem klubu na Narodnom kod Doris i Hrvoja, osvrnula se na vrijeme svojih glazbenih početaka.

“Normalno da ću reć’ da mi je prije sve bilo drugačije i lipše. Mislila sam da to tako samo stariji misle, ali sad kad vidim sinove, znaju mi reć’: znaš da je nama žao što nismo živjeli tih 80-tih. Najprije, nije bilo mobitela pa kad se dogovoriš, dogovoriš se u 8 uri kod sv. Frane i on dođe i to ti je to. Ako zakasni, uvik je bio red da čekaš 10 minuta, i onda uzmeš cviće, zgaziš ga nogom o pod i ideš ća”, simpatično se prisjetila svojih mladih dana Zorica.

Svi koji žele uživati u Kondžinom rock izdanju za koncert nazvan ‘The voice‘ moraju izdvojiti između 80 i 160 kuna. Na pozornici u zagrebačkom Boogaloou će joj se pridružiti i Tedi Spalato.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]