Luce osvaja svojom osobnošću i novom pjesmom

Piše: - 17/04/2018

Crvenokosa, kovrčava, nasmijana… takva je bila Luce kad smo ju upoznali. Potpuna suprotnost pomalo melankoličnom ritmu kojeg nam je donijela u svojoj novoj pjesmi ‘Još i sad‘.

Ona je odlična mlada kantautorica koja te osvaja posebnošću svoga glasa, svojih stihova i svoje melodije, svojom osobnošću i prirodnom pozitivom.

Domaći mediji su je prozvali hrvatskom Adele, a ona je obojana i soulom i bluesom kroz koje se formirao njezin glazbeni pečat koji ostavlja sa svakom novom pjesmom.

‘Još i sad’ je pjesma za koju je sama napisala i stihove i glazbu. “Ona govori o svim onim odnosima u kojima ljubav nije bila dovoljna da bi veza opstala te o prihvaćanju rastanka i razdvojenosti kao zdravije opcije, iako emocije još postoje. Pjesma je snimana u studiju Srđana Sekulovića Skansija i prvi put su u snimanju pjesme sudjelovali i članovi mog pratećeg benda. Stvarno sam zadovoljna s finalnim proizvodom” – kaže Luce.

Punim imenom Lucija Ćustić, Luce je gostujući na Narodnom kod Nives Ivanišević, otkrila da priprema svoj prvi studijski album koji stiže na jesen.

“Stvarno se jako veselim, ne mogu više dočekati taj rujan. Većina pjesama zapravo je nešto što sam sama proživjela, ali zna se dogoditi da mi light motiv bude nekakva situacija koja nije nužno iz mog života, nego nekog bliskog.”

Spot izlazi za desetak dana, a do tada poslušaj akustičnu verziju uz Vibora na klavijaturama – uživo na Narodnom.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]