Znamo u čijem društvu Albina uživa uoči Eurosonga

Piše: - 03/05/2021

Do prve polufinalne večeri Eurosonga 2021. u Rotterdamu malo je ostalo, 18. svibnja naša Albina izlazi na pozornicu i pjesmom ‘Tick-Tock’ brani naše boje. Pripreme se zahuktavaju, cijeli tim svakodnevno se okuplja kako bi svi detalji bili razrađeni, uvježbani i usavršeni.  Osim što vježbaju zajedno, priznaje Albina kako je intenzivnije krenula u teretanu zbog vlastite fizičke spremnosti jer je plesati i pjevati u isto vrijeme doista zahtjevno.

Početkom prošlog mjeseca nizozemska vlast otvorila je dvoranu Ahoy gdje će se održati Eurosong za 3500 gledatelja, ali to je sve što za sad znamo. S obzirom na to da još uvijek ne zna hoće li ju najmiliji moći pratiti uživoi biti s njom tijekom ovog velikog i važnog nastupa, Albina koristi svaki trenutak da bude u njihovom društvu.

Nedjelju je provela s mamom i dugogodišnjim dečkom Ivanom.

 

‘Imponira mi što sam izabranica, a to mi je  prije svega velika čast. Potrudit ću se stvarno maksimalno uživati te tri minute na pozornici jer kad se sve to ugasi, kad sve stane, mislim da ti zauvijek ostaje taj feeling kojeg si imao’ 

Albina je nedavno bila i kod nas na narodnom, a kako bi to bilo da nije odmah izvela i ‘Tick-Tock’ i još k tome – akustično.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]