Massimo Tatjani: Strašno me zanimaju tvoji dojmovi

Piše: - 30/04/2021

Aktualni pobjednik Dana Najbolje Domaće Glazbe nam je dostavio u eter novu sjajnu pjesmu. Čast da prvi put zavrti njegovu stvar imala je Tajči u Pravom danu i to ravno u podne što je i Massima razveselilo: ‘Ti ko frendica se javi za nekoliko dana pa mi daj svoje dojmove jer me strašno zanimaju!

Prije nego smo zavrtili ‘Putujemo i kad stojimo‘, poslušali smo i koju riječ o samoj pjesmi: ‘Kroz pjesmu smo htjeli potegnuti neka pozitivnija pitanja oko svega toga u čemu se nalazimo. Ne znamo hoćemo li se vratiti na onaj način života koji smo imali nekada i to mislim na onaj dio gdje je gužva na koncertima bila pozitivna stvar.

Svakako se nadamo skorom povratku na staro jer i nama nedostaju te gužve, a Massimo nam je i najavio skorašnje svirke: ‘15. svibnja je Lauba i to unutra uz poštivanje svih mjera. Unutra jer ‘Vještina‘ je turneja u kojoj se svira samo gitara, kontrabas, klavir i harmonika. Nema bubnja ni udaraljki ni ostalih perkusivnih zvukova pa ne želimo da nam promet smeta tom čistom zvuku.

Prije Laube, Massimo ima i svirku u Puli već u srijedu!

U posao smo uložili puno srce jer nam je svima falio rad i studio i taj šušur oko nove kompozicije‘, rekao je o stvaranju pjesme te dodao: ‘Bio sam strašno skeptičan kada smo dobili prvi put snimku jer sam mislio da je nemoguće da će me zainteresirati. Mislim da će biti i uspješnija od ‘Malog kruga velikih ljudi‘ iako to sad zvuči malo neozbiljno, ali ja uvijek vjerujem.

Uživaj u novoj pjesmi Massima ekskluzivno samo na narodnom do ponedjeljka!

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]