Zbog ogromnog interesa dodatne ulaznice za Doris u Areni

Piše: - 03/10/2019

Onaj tko ide u Arenu, tko je došao do karte na vrijeme – blago mu se!

Tako je Tome, slušatelj Narodnog komentirao rasprodani koncert Doris Dragović. Ipak, nije sve gotovo. Zbog velikog interesa pronađen je način da se u prodaju pusti još nekoliko stotina dodatnih ulaznica. Potraži karte na  eventim.hr.

Za koncert legendarne Doris Dragović u zagrebačkoj Areni karte su se razgrabile čak dva mjeseca uoči nastupa 30. studenoga. Objava da ulaznica više nema rastužila je brojne njezine obožavatelje i slušatelje Narodnog.  Stoga su organizator i Arena Zagreb pronašli način da udovolje barem jednom dijelu njezine vjerne publike koja zadnjih dana panično traži kartu viška. Reorganizacijom produkcije stvoren je dodatni prostor, a time i mogućnost puštanja dodatnih karata u prodaju. Riječ je o nekoliko stotina ulaznica zato požuri.

‘Da nema publike, ne bi bilo ni mene. Publika je zapravo najvažniji igrač. Ona nas nosi i puni energijom. Naš je cilj da ponesu vrijedne uspomene kada odu iz dvorane.’

Tako je izjavila Doris prilikom najave koncerta u Narodni Living Room Acoustic  kada je izvela nekoliko svojih pjesama kao uvod u ono što nas čeka u zagrebačkoj Areni.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]