Nova emotiva balada Marka Tolje

Piše: - 03/10/2019

Iz pera Marka Tolje stiže nova emotivna balada ‘Još jedan dan’.

Još jedan dan da objasnim si kako dalje sam
Sa ovog dna da isplivam
Još jedan vijek da pronađem za ovu tugu lijek
I promijenim sve nabolje
Što mijenjat ne da se

‘Mnogi koji su je čuli su rekli da je ova pjesma nastavak “Tišine”. Nadam se da ćete ju doživjeti onako snažno i duboko kao i ja dok sam ju pisao i pjevao.

Komentirajte, uživajte, plačite, razmislite…’, poručuje Marko Tolja na svojem FB profilu.

 

 

Savršenu kulisu za ovu baladu o samoći Tolja je pronašao u napuštenim selima otoka Hvara.

Spot je sniman u etno eko selima Malo Grablje, Velo Grablje, Rudine i Humac. Program ‘NNOCULTOUR – Innovation and promotion of Adriatic cultural heritage as a tourism industry driver’ je pozvao Marka Tolju na sudjelovanje u projektu i u suradnji s njim nastao je novi video spot koji promovira eko etna sela na tom iznimnom lokalitetu.

‘Hvar je jedan od naših ljepših otoka, ali do sada sam se uglavnom držao obale. Sva ova sela su u unutražnojsti i njihova živopisnost ostavlja bez daha. Savršeno su se uklopila u temu spota kroz koju smo htjeli dočarati taj neki moment samoće, napuštenosti. Iako nam je to za spot super pasalo, nadam se da će se upravo u ta lijepa sela život ponovo vratiti!’, rekao je Marko nakon posjeta Hvaru.

S obzirom da Marku u privatnom životu doslovce cvjetaju ruže, naime on i supruga Ana uživaju obiteljsku idilu u društvu sedmomjesečnog sina Mara, inspiraciju za tekst o nesretnoj ljubavi očito je pronašao negdje drugdje.
‘Na svu sreću moja ljubavna situacija je vrlo stabilna i sretna, ali inspiracije ponekad nađem u ljudima oko sebe. Konkretno ova pjesma se odnosi na meni jako dragu osobu koja je ostavljena od partnera nakon dugo godina.‘, objasnio je Marko.

 

(foto: Marko Tolja / press)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]