Vesna Pisarović nekad natjecateljica, danas zvijezda show programa

Piše: - 09/02/2021

Prije nešto više od godine dana Vesna Pisarović nastupila je u show programu Dana najbolje domaće glazbe narodnog u zagrebačkoj City Plazi. Tada je otpjevala svoje hitove poput: ‘Dolje na koljena’, ‘Jutro donosi kraj’, ‘Kad bih bila ja tvoja voljena’, ‘Da znaš’, ‘Tako mi nedostaješ’, ‘Ti si kriv’, ‘Da sutra umrem’, ‘Neka ljudi govore’, a ove subote nastupit će u show programu ovogodišnje Dore.

 

 

Ovaj video na Youtube kanalu narodnog pregledan je više od 400 tisuća puta, a komentari su baš onakvi kakve bi jedan glazbenik poželio:

“Ove njene pjesme su vječne, bravo Vesna.”

“Veeeesna, kako predivno iznenađenje! Bšs je falila! Ne, ja nisam bila mala prije nego je otšsla vani studirati, tek sam bila mrvicu mlađa, ali baš sam se često pitala zasto je nema na sceni. Super da je tu!”

“Naježih se više puta i pustih suze. Ne znam zašto. Drago mi je da je opet tu i neka ne nestaje više.”

“Ne možeš ju samo slušat i gledat, a da ne zapjevaš ove hitove..”

“Konačno si tu, pjesmama vraćaš u neke davne dane, prošle godine, nezaboravne… Hvala ti za sve pjesme, obožavam ih.”

Vesna Pisarović predstavljala nas je na Eurosongu 2002. godine u Tallinu, u Estoniji. S pjesmom ‘Sasvim sigurna’ / ‘Everything I Want’ osvojila vrlo visoko 11. mjesto. Također, Vesna se na tom natjecanju predstavila i kao autorica, napisala je pjesmu ‘In the Disco’ s kojom je Bosna i Hercegovina na Eurosongu 2004. osvojila deveto mjesto.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]