Vanna sve oduševila fantastičnom obradom pjesme Mladena Grdovića!

Piše: - 23/11/2017

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica Vanna, ekskluzivno za ‘Narodni Living Room Acoustic‘, pokazala je kako zvuči kad ona iz sveg glasa zapjeva “Sve za ljubav što triba je žena, čovik i more…“.

Pjesmu u originalu izvode Mladen Grdović i Bepo Matešić, a Vanna je još jednom potvrdila da može fantastično otpjevati i pjesme koje sigurno nisu nešto što bi ona sebi odabrala. Osim ove obrade, Vanna je uživo izvela hitove ‘Kao da me nema‘, ‘Svakodnevna žena‘ i posljednji singl ‘Izmiješane boje‘.

Vanna se dotakla i najnovije suradnje s mladom kolegicom Zsa Zsom u pjesmi ‘Tragom tvojih tragova‘.

Mislim da je pjesma najprogresivnija domaća pjesma 2017. Meni je to strašan gušt, ja inače volim slušati aktualnu glazbu. Nisam tip koji je svoj uzorak ustanovio prije 20 godina i to vrti iznova i stalno.

‘Narodni Living Room Acoustic’ emitira se svakog drugog četvrtka na Narodnom. Naši Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović dovode izvođače, koji osim svojih hitova, obrađuju pjesme svojih kolega.

foto: Narodni

foto: Narodni

Tako smo dosad mogli čuti kako Zsa Zsa pjeva Gibonnijevu ‘Temperu’ i ‘Skitnicu’ Jasne Zlokić, dok je Saša Lozar pokazao kako zvuče Hladno Pivo i Novi Fosili u njegovoj izvedbi. Meritas su, pak, na svoj način izvele Urbanovu ‘Malu trubu’ i Arsenovu ‘Sve što znaš o meni’, dok je Psihomodo Pop oduševio izvedbom Miše Kovača ‘Proplakat će zora’.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]